Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas komt elk jaar naar Los Angeles en San Diego om de leerlingen te bezoeken. De school organiseert dan een prachtig Sinterklaasfeest. De aankomst van Sinterklaas is altijd het meest bijzondere moment. Daarna hebben de kinderen veel plezier met knutselen, het bezoek aan Sinterklaas, het cadeau dat ze van Sinterklaas krijgen, en het samen plezier maken met hun vriendjes en vriendinnetjes. En laten we de heerlijke pepernoten, schuimpjes en chocolade letters niet vergeten.

Voor de ouders is het ook een mooi feest. Veel jeugdsentiment komt om de hoek kijken. Daarnaast veel gezelligheid, de mogelijkheid om andere internationale ouders te ontmoeten en te genieten van een fantastisch buffet met Nederlands en Vlaams eten.

Het Sinterklaasfeest is een fundraiser voor onze school en een groot evenement voor de Nederlandse gemeenschap in Southern California. Elk jaar zijn er mooie manden die via de stille veiling en verloting vergeven worden. De opbrengsten gaan volledig naar de onze school.

Klik hier als u onze uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest wilt ontvangen. I.v.m. COVID-19 hebben we dit jaar (december 2021) geen groot Sinterklaasfeest. Hopelijk kan het volgend jaar weer.