De school

Nederlands Onderwijs op locatie en online

De Dutch School of Southern California verzorgt Nederlands taal- en cultuuronderwijs. Dit doen we met een toegewijd team van professionals en een duidelijke missie. Onze kinderen komen uit verschillende achtergronden en situaties, maar hebben altijd een band met Nederland of België. Dat kan zijn door de Nederlandse of Belgische nationaliteit van (één van) hun ouders of omdat ze in Nederland hebben gewoond en/of gaan wonen. 

De school heeft veel te bieden en u kunt ervan uit gaan dat uw kind het beste Nederlandse onderwijs krijgt. Lees hier meer over de voordelen van de Nederlandse School. Wij staan onder toezicht van officiële instanties als het gaat om de kwaliteit van ons onderwijs. Het onderwijs op onze school wordt ondersteund door de Stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland), de Nederlandse Onderwijsinspectie, Cito en de Taalunie

Wij geven les op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.15 uur. Uw kind kan zich registreren op één van onze locaties in Zuid Californië.  Daarnaast hebben we ook online onderwijsmogelijkheden voor kinderen en volwassen op  alle niveaus.

Meer weten over onze lessen, kijk dan naar ons lesaanbod. 

Kijk hoe leuk onze school is!

Wilt u kind in NL studeren bekijk dan onze webinar (in het Nederlands)!

Voor vragen of een proefles, stuur een e-mail naar: info@dutchschoolsocal.org  of vul het contactformulier in