Sinterklaas

Sinterklaas  

Sinterklaas komt elk jaar naar onze drie scholen (North Hollywood, Orange County en San Diego om de kinderen te bezoeken. De school organiseert dan een prachtig Sinterklaasfeest.  De aankomst en meet & greet met Sinterklaas zijn altijd weer heel bijzonder. Daarnaast hebben de kinderen veel plezier met knutselen, spelletjes, het cadeau dat ze van Sinterklaas krijgen, en het samen plezier maken met hun vriendjes en vriendinnetjes. En laten we de heerlijke pepernoten, schuimpjes en chocolade letters niet vergeten.

Voor de ouders is het ook een mooi feest. Veel jeugdsentiment komt om de hoek kijken. Daarnaast veel gezelligheid, de mogelijkheid om andere internationale ouders te ontmoeten en te genieten van een fantastisch buffet met Nederlands en Vlaams eten.

De Sinterklaasfeesten zijn fundraisers voor onze school en belangrijk voor de Nederlandse gemeenschap in Southern California. Elk jaar zijn er mooie manden die via de stille veiling en verloting vergeven worden. De opbrengsten gaan volledig naar de onze school en worden gebruikt voor nieuw lesmateriaal, boeken voor de bibliotheek, etc.

Uitnodiging voor Sinterklaas 2023  

Het is bijna zover, Sinterklaas komt ook bij ons weer op bezoek. De Sint zal op zaterdag 2 december op onze 3 scholen langskomen. We willen jullie hier graag voor uitnodigen!


Programma

Het feest begint om 10.30 uur. Sinterklaas en de pieten komen om 11 uur aan! Op het programma staat het bezoek van Sinterklaas en de pieten, arts & crafts, spelletjes, een potluck lunch (pizza voor de kinderen) en veel pepernoten en gezelligheid voor allemaal. Voor de kinderen is er een chocoladeletter. Het einde van het feest is rond 1.30 pm.


Registratie*


https://www.zeffy.com/en-US/ticketing/72aae94f-8fac-449e-a7ba-6de0dda47e54 


https://www.zeffy.com/en-US/ticketing/605158dc-64bc-4a32-967b-e24790fc5b2c   


https://www.zeffy.com/en-US/ticketing/0c763695-0041-4c9f-94e3-84bb53a218eb  


*Er zijn een gelimiteerd aantal tickets. First come first serve.


Belangrijk

- neem iets lekkers mee voor de potluck (dit mag een hoofdgerecht, bijgerecht of lekker toetje zijn).

- de school zorgt voor koffie, refreshments, mandarijntjes, pepernoten, speculaas en voor de kinderen pizza tijdens de lunch.

- voor ouders met kinderen: breng graag een ingepakt kadootje (t.w.v. $15-20) per kind met zijn/haar voor- en achternaam en leeftijd erop

- Nederlandse en Belgische families van buiten de school zijn ook welkom. Dus ken je Nederlandse en Belgische families (misschien toekomstige families) van buiten de school, nodig ze dan graag uit.


Fundraiser

Sinterklaas is een belangrijke fundraiser voor onze school. Mocht je een donatie kunnen maken, dan wordt dat enorm op prijs gesteld. Alle beetjes helpen, klein en groot! Je kunt doneren via de registratielink waar je de kaartjes koopt. Er zal ook een stille veiling zijn met enorm mooie prijzen om op te bieden! O.a. een vakantie naar Mexico of Hawaii! Mocht je een idee hebben voor items voor onze silent auction, ken je een bedrijf die de school wat kan aanbieden of kun je de school zelf wat moois geven, laat het ons dan graag weten.


We zien er ontzettend naar uit en hopen velen van jullie te zien! Voor vragen email graag naar info@dutchschoolsocal.org.