Het team

Het team van de Dutch School of Southern California bestaat uit het onderwijsteam, de schooldirecteur en het bestuur. 

We zijn een non-profit organisatie met een actief schoolbestuur. Het onderwijscurriculum voor ons fysieke- en online onderwijs is de verantwoordelijkheid van de schooldirecteur, die desgewenst wordt bijgestaan door een ervaren onderwijskundig adviseur die tevens leerkracht is. Niet-onderwijskundige aangelegenheden worden verzorgd door het bestuur.

Het onderwijsteam

We hebben een fantastisch onderwijsteam dat met ontzettend veel plezier en passie lesgeeft. Ons onderwijsteam bestaat uit in Nederland en in België geaccrediteerde leerkrachten, aangevuld met Nederlandstalige in de VS geaccrediteerde leerkrachten. Ook hebben wij verschillende assistenten die ons onderwijsteam ondersteunen.

De schooldirecteur

Onze schooldirecteur is Laura Ligthart en zij is sinds 2013 verbonden aan onze school. Zij doet haar werk met enorm veel passie en staat altijd voor de volle 100% klaar voor de leerlingen, het onderwijsteam en de ouders.

Het schoolbestuur

Voorzitter Patricia Kooren, penningmeester René Peerboom, secretaris Suzanne van der Kuil, verzekeringen en contracten Simone Hanraadsbestuurslid locatiezaken North Hollywood, bestuurslid locatiezaken Orange County Jasper Vrugt, bestuurslid locatiezaken San Diego Koen van Duyse, bestuurslid technologie Peter Maas, bestuurslid marketing Nanneke Dinklo, schooldirecteur en adviseur van het bestuur Laura Ligthart.