Online Zomerprogramma

We hebben deze zomer weer een mooi online programma met zomercursussen voor verschillende  leeftijdsgroepen en niveaus. Ook voor volwassenen hebben we een mooi online programma. Bij interesse neem graag contact op via info@dutchschoolsocal.org. Zodra wij contact met u hebben gehad en de juiste groep/les hebben bepaald, kunt u uzelf en/of uw kind(eren) aanmelden via deze registratie link.

Online zomer spoedcursus Nederlands voor beginners (vanaf 18 jaar) + gevorderden

A1 niveau 1e semester - Beginner basic I 

Voor wie: studenten die versneld het eerste semester van het A1 niveau willen doen (Beginners Basic I). Daarna kunnen ze in september beginnen met het 2e semester van het A1 niveau (Beginners Basic II).

Programma: "Wie bent u, wat doet u en waar kom u vandaan?" Met deze cursus leert  u in groepsverband de basis van de Nederlandse taal. U leert hoe u zichzelf voor kunt stellen, hoe u een eenvoudig gesprek kunt voeren, hoe u de weg kunt vragen en meer. Voor deze inleiding is geen voorkennis van de taal vereist. Naast het aanleren van basisgrammatica, besteden we veel aandacht aan conversatie, uitspraak en het verrijken van de woordenschat om een goede mondelinge taalvaardigheid te ontwikkelen, waarbij we verschillende situaties als basis gebruiken.

Wanneer:  

OF

Prijs: $625 per leerling + $50 voor de aanschaf van het online programma welke geldig is voor het hele A1 niveau gedurende 1 jaar.

We kunnen eventueel een spoedcursus voor andere niveaus doen. Stuur graag een email naar info@dutchschoolsocal.org.

A2 niveau 2e semester - Basic advanced II 

Voor wie: studenten die versneld het tweede semester van het A2 niveau willen doen (Basic advanced II). Daarna kunnen ze in september beginnen met het 1e semester van het B1 niveau (Basic Advanced Plus I).

Wanneer:  2x per week  (17 lessen) op maandag- en donderdagavond van 7.30 - 8.30 pm. Van donderdag 6 juli t/m donderdag 31 augustus 2023.

Prijs: $660 per leerling + $50 voor de aanschaf van het online programma welke geldig is voor het hele A2 niveau gedurende 1 jaar.

We kunnen eventueel een spoedcursus voor andere niveaus doen. Stuur graag een email naar info@dutchschoolsocal.org.

Zomer taal- en cultuur kamp voor kinderen en teenagers

Voor wie: voor leerlingen die dit schooljaar bij ons Nederlandse NT2 (Nederlands als 2e taal) online lessen volgen of voor leerlingen met wat kennis van de Nederlandse taal. We zullen verschillende groepen hebben die ingedeeld worden naar leeftijd en niveau (5-7 jarigen, 7-10 jarigen, 11-15 jarigen).

Programma: de 5-7 jarigen doen ons leuke interactieve programma en zullen veel leren over de Nederlandse cultuur en gewoontes. Voor de oudere groepen wordt de nadruk gelegd op de zomer, reizen en cultuur. Het thema is "virtueel op vakantie gaan naar Nederland en België".  Het doel van de cursus is dat de leerlingen op een leuke en interactieve manier met de Nederlandse taal bezig blijven, woordenschat leren over vakantie en reizen en meer te weten komen over cultuur. Gedurende de lessen zullen de leerlingen verschillende virtuele reisjes in Nederland en België maken (Amsterdam, Utrecht, Brugge, Artis, Rijksmuseum) en leren over de Nederlandse en Belgische cultuur en gewoontes.  Ze zullen op deze manier hun verworven kennis van het afgelopen schooljaar verdiepen, veel nieuwe woordenschat leren,  in de zomer bezig blijven met de Nederlandse taal en helemaal klaar zijn voor het nieuwe schooljaar.

Wanneer: 8 lessen van een uur op een door de weekse dag tussen 4 en 6 pm vanaf de week van 21 juni t/m de week van 10 augustus 2023.

Prijs: $310 per leerling.

Online zomer kennismakingscursus Nederlands voor kinderen en teenagers

Voor wie: voor leerlingen die de zomer willen gebruiken om in 6 weken een introductie cursus Nederlands te doen zodat ze goed voorbereid kunnen beginnen met de beginners cursus in september. 

Programma: "Wie bent je, wat doet je en waar komt je vandaan?" Met deze cursus leren de studenten in groepsverband de basis van de Nederlandse taal. Ze leren hoe ze zichzelf voor kunt stellen, hoe ze een eenvoudig gesprek kunnen voeren en meer. Ook zullen ze leren over de Nederlandse cultuur. Voor deze inleiding is geen voorkennis van de taal vereist. Naast het aanleren van basisgrammatica, besteden we veel aandacht aan conversatie, uitspraak en het verrijken van de woordenschat om een goede mondelinge taalvaardigheid te ontwikkelen, waarbij we verschillende situaties als basis gebruiken.

Wanneer

Prijs: $235 per leerling.