Activiteiten

De buitenschoolse activiteiten zijn net zo leuk als het onderwijs op onze school. Jaarlijks organiseren actieve ouders, leerkrachten en bestuursleden verschillende evenementen, die inmiddels in de verre omstreek bekend zijn. 

Begin december brengt de Goedheiligman een speciaal bezoek aan de kinderen in Zuid-Californië. We vieren dan een spectaculair leuk feest met cadeautjes en lekkernijen. 

De school organiseert verschillende cultuurdagen, een schaatsdag of ons LA Galaxy uitstapje. Heerlijke dagen met Oud-Hollandse spelletjes, gezelligheid en potlucks. 

Het Nederlandse Koningsfeest eind april wordt niet overgeslagen. Elk jaar weer vieren wij Koningsdag met spelletjes, vrijmarkt, héérlijke Hollandse gerechten, muziek en familieactiviteiten. Of niet te vergeten het Holland Festival op de zondag van het Memorial Day weekend.

Elk jaar hebben we een heel bijzonder uitstapje naar een LA Galaxy wedstrijd met onze voetbalfans. Wat een plezier, eerst een potluck met Oud-Hollandse spelletjes en daarna mogen de kinderen het veld op om de vlag te dragen!

Gezelligheid

Eerste en laatste schooldag, Kerst, Nieuwjaar.... Nederlanders en Belgen vinden altijd wel een aanleiding om iets bij de koffie te halen! Op alle locaties zijn er af en toe spontane initiatieven die de schooldag speciaal maken.

Schaatsen

Ook gaan we één keer per jaar schaatsen. Wat een feest om op de muziek van "Doe Maar" een rondje te schaatsen. En daarna als versnapering heerlijke poffertjes, erwtensoep met worst, stroopwafels met warme chocolademelk.